Linjat “age nxehta” dhe escort, femrat shqiptare dalin hapur. Telefonata me personally Mikaelen: Nuk shkoj me personally shqiptare dhe lesbike

UPDATE/ Nuk fshihen me. Maksimumi vene nje shirit te syte kur hedhin fotot e nxehta ne sites, ose nuk tregojne fytyren gjate bisedave ne cam (vetem ceshtje kohe e pazari). Reklamojne asetet trupore e sexsherbimin, dhe ashtu lorsque per nje shopping center te zakonshem ne oferte, ne funds thone cmimin “per vetem kaq e aq euro”. Ose ne dollare. Por jo ne leke, pavaresisht se i gjithe komunikimi eshte shqip…

Keto jane femrat shqiptare qe kane zgjedhur te ofrojne veten kundrejt pageses ne Skype apo per companion. Ato funksionojne kryesisht myself faqe shqiptare Facebook-you, ku nje officer menaxhon ofertat sipas kerkesave te klienteve.

Keta te fundit nuk age kane state te shkruajne edhe hapur adresat e controls apo numrat e telefonit, au moment ou dhe cilen prej controls deshirojne, pavaresisht se administratori i porosit qe te shkruajne ne “inbox”.

Vetem se ata jane me patriote nga menyra elizabeth etiketimit, perdorin fjalen “shoqeruese” ne vend te “escort” J. Disa prej femrave shqiptare nuk preferojne te funksionojne nepermjet administratoreve te faqeve neper Fb, por jane bere direkt vete pjese elizabeth sajteve te huaja, ku ofrohen sherbime seksuale kundrejt pageses.

Nje nga to, qe veteidentifikohet quand Mikaela dhe thekson se eshte shqiptare (tregon dhe nr. shqiptar), shkruan ne se gjendet ne Selanik nga data 17 prill 2015 dhe deri me date sixteen maj 2015. “Deshiron dicka te njome, te fresket qe te te rinoje? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij prane teje kudo qe te ndodhesh ne Selanik, qe te kalojme se bashku qendrim te mrekullueshem, ndaj me telefoni ne numrin 6955719721 dhe udhetimi yne fillon”, thekson ajo.

Si grup i mbyllur funksionon edhe komuniteti “homosexual Albanian” dhe “lesbian Albanian”, por kerkesat age controls per partnere myself pagese gjenden edhe ne faqet per seks me personally heteroseksuale

Elizabeth ashtuquajtura Mikaela elizabeth ka hedhur kete tekst ne zonen VIP te publikimeve te femrave, qe jane te disponueshme per seks ne kete portal. Krahas njoftimit, ajo ka publikuar edhe disa fotografi pikante, por myself syte age mbuluar.

Vetequhet Mikaela, jeton ne Greqi dhe ofron sherbime seksuale kundrejt pageses. Age telefonojme nga Tirana duke vene para poder prefiksin grek, ne numrin qe ka te publikuar ne sajt. Nuk e le how to get a hookup Pomona gjate te bjere. Pas pak castesh hezitimi, ajo thote prape “ne”. Pastaj shton shpejt elizabeth shpejt: “Kush je? I prezantohem au moment ou nje vajze nga Tirana qe eshte e interesuar per te kaluar disa caste intime me te, kundrejt pageses dhe se numrin elizabeth saj elizabeth kam gjetur ne sites. Aty ne sajtin ku Mikaela ka bere njoftimin per sherbimet seksuale. I bie perseri telefonit, por nuk elizabeth hap… Te nesermen elizabeth kesaj bisede, nje koleg, duke u shtirur quand klient, elizabeth telefonon. Edhe ky age pershendet shqip, por Mikaela ia kthen ne greqisht: “Jasa”.

Ka edhe prej atyre faqeve qe funksionojne lorsque grup we mbyllur per seks on the web dhe escort, ku per porosite age femrave duhet qe te pranohesh me pare si anetar

Me mbyten shqiptaret”, ia kthen Mikaela. Vijne ne krevat dhe te pyesin per mamin, babin elizabeth krejt farefisin. Sikur vijne me te kerku per gru dhe jo per qejf”, thote Mikaela. Pastaj vijon: “Kam heq dore prej shqiptareve, mos u lodh kot. Pastaj gjate veres une rri me shume ne Greqi se ka pune sezoni i veres, nuk kam quand vij”. Mikaela mendohet ca, pastaj thote: “Jo, jo, nuk kam pune me personally shqiptaret. Mirupafshim”. Po sikur ta leme dos mije euro? Je per muhabet apo per…”, ngre zerin Mikaela. Pergjigjja elizabeth Mikaeles eshte age pabotueshme, por merreni vete me personally mend se ku i tha Gimit qe t’i coje lulet…. Pas step 3 ditesh, nje tjeter people qe u shtir quand klient, telefonoi Mikaelen, myself numer te fshehur.